Σελίδα 1 από 1

Φως στο Τούνελ

Posted: 26 Απρ 2013, 22:21
από Μαργαρίτα
Image

Για 17η χρονιά η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη συνεχίζεται και μας κρατάει ξύπνιους ως αργά κάθε Παρασκευή . Ας πω όμως δυο λόγια για το τι βλέπουμε ακριβώς σε αυτή την εκπομπή αν και πιστεύω πως ακόμα και όποιος δεν την παρακολουθεί ξέρει περί τίνος πρόκειται .

Εδώ και χρόνια η συγκεκριμένη εκπομπή ασχολείται με εξαφανίσεις ανθρώπων καθώς και με δολοφονίες.Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να βρεθεί , έχει βοηθήσει στην εξιχνίαση 18 δολοφονιών και γενικά έχει ρίξει φως σε πολλές υποθέσεις . Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη που φαίνεται να αγαπάει στα αλήθεια αυτό που κάνει μαζί με τους συνεργάτες της αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια των τηλεθεατών έχει ρίξει πολλές φορές φως...στο τούνελ.

Όλοι πιστεύω λίγο πολύ έχουμε παρακολουθήσει την συγκεκριμένη εκπομπή , δυστυχώς ποτέ δεν μπορούσα να την παρακολουθήσω τακτικά όλα αυτά τα χρόνια (για διάφορους λόγους)κι έτσι δεν έδινα και πολύ σημασία. Φέτος βλέπω φανατικά και έχω να πω πως είναι σαν να βλέπω κάθε Παρασκευή βράδυ μια καλή αστυνομική ταινία :ναι:
Τα βίντεο που δείχνει , η αγωνία που σου προκαλούν οι μυστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες της αλλά και μερικές υποθέσεις που είναι λες και τις πήρες από κάποιο μυθιστόρημα, σε κάνουν να είσαι κολλημένος στην τηλεόραση σου ως αργά το βράδυ . Κάθε βδομάδα περιμένω με αγωνία να δω το καινούργιο θέμα αλλά και εξελίξεις από παλιότερες υποθέσεις .

Re: Φως στο Τούνελ

Posted: 26 Απρ 2013, 23:25
από Σινεφίλ
Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ, ούτε μία εκπομπή. Δεν μου αρέσει η Νικολούλη, αν και κάνει εξαιρετική δουλειά. Πολλά χρόνια πάντως! :πάνω:

Re: Φως στο Τούνελ

Posted: 27 Απρ 2013, 12:02
από Χόλντεν
Είναι εξαιρετική εκπομπή που αποδεδειγμένα παράγει έργο. Για κάποιο λόγο όμως που δεν καταλαβαίνω έχει θεωρηθεί γραφική. Προσωπικά δεν την χάνω ποτέ.

Re: Φως στο Τούνελ

Posted: 27 Απρ 2013, 12:04
από Φαροφύλακας
Δεν την βλέπω την σειρά. Γενικά δεν βλέπω τηλεόραση και αυτήν την σειρά την βρίσκω στενάχωρη. Πάντως η Νικολούλη μού είναι συμπαθής.
:)

Re: Φως στο Τούνελ

Posted: 27 Απρ 2013, 12:17
από Ίζι
Τη μαμά μου δεν μπορείς να την πετύχεις ούτε στο τηλέφωνο τις Παρασκευές τα βράδια λόγω Νικολούλη. Μόνο στα διαφημιστικά διαλείμματα :ανέκφραστος:

Re: Φως στο Τούνελ

Posted: 27 Απρ 2013, 14:24
από Μαργαρίτα
Ίζι έγραψε:Τη μαμά μου δεν μπορείς να την πετύχεις ούτε στο τηλέφωνο τις Παρασκευές τα βράδια λόγω Νικολούλη. Μόνο στα διαφημιστικά διαλείμματα :ανέκφραστος:

:μουάχαχα:
Μα έχει πάρα πολύ αγωνία , νιώθω λες και βλέπω μια μεγάλη ταινία αστυνομική με μπόλικο μυστήριο . Μου αρέσει που η Νικολούλη δεν μασάει τα λόγια της και που δείχνει να εκτιμάει τον κόσμο , ειδικά τα άτομα που βοηθάνε εθελοντικά.
Κι εγώ δεν βλέπω πλέον τίποτα στην τηλεόραση, μόνο Φως στο Τούνελ και Κάψε το Σενάριο που (με βάση τα γούστα μου) είναι τα μόνα που αξίζει να δω πλέον στην Ελληνική tv .

Re: Φως στο Τούνελ

Posted: 03 Μάρ 2019, 20:48
από Θεατής
Απλώς να αναφέρω μιας και χάθηκαν λόγω συντήρησης του σάιτ καποιες αναρτήσεις:
Αγγέλω ζεις!!!
Εσύ μας οδηγείς!!!
:))))

Re: Φως στο Τούνελ

Posted: 03 Μάρ 2019, 21:59
από Θλιμμένη Κουκουβάγια
Εγώ έχασα πάνω από 60 αναρτήσεις, βέβαια υπήρχε ειδοποίηση αλλά δεν την έλαβα σοβαρά να πω την αλήθεια γιατί δεν ήταν σίγουρο, τεσπα Αγγέλω προτιμώ να δω μια καλή αστυνομική/ δραματική ταινία παρά τις π@π@ριές αυτές που προβάλλεις, σοβαρέψου είσαι μεγάλη γυναίκα αν έβρισκες χαμένα σκυλιά και γατιά θα σε είχα σε εκτίμηση, μην το παίζεις Σέρλοκ Χολμς τώρα πια στα γεράματα. :ρ

Re: Φως στο Τούνελ

Posted: 04 Μάρ 2019, 01:42
από Θεατής
Είσαι ξεκάθαρα τρολ του Χαρδαβέλλα... :χαχα:

Re: Φως στο Τούνελ

Posted: 04 Μάρ 2019, 02:00
από Θλιμμένη Κουκουβάγια
:χαχα: :χαχα: :χαχα: